Mobile Phone Forums
Welcome to the Mobile Phone Forums

Go Back   Mobile Phone Forums > General > Introductions
Register FAQ Mark Forums Read

Introductions Pop in and say hello!

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 09-03-2009, 11:04 AM
minden251@hotmail.com minden251@hotmail.com is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2009
Phone: BLACKBERRY 9000 BOLD
Network: O2
Posts: 1
minden251@hotmail.com is on a distinguished road
Lightbulb Blackberry Bold 9000 issue

Guys
I hope you can help i have a 8100 working fine on browser etc and have now put the SIM into a new Bold.
THe Browser ICON is dim and appears not functioning. when i do click on it the only browsing option is HOTSPOT so if i leave the zone i get no internet function as the only choice i have is wifi hotspot.
(in error i may have deleted the browsing function)

How do i get the device back to working properley as the sim is fine

cheers in advance

Stu
Reply With Quote
Reply

« Hi | Hello! »

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


All times are GMT. The time now is 10:35 PM.


Powered by vBulletin Version 3.6.0
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.0.0 RC6 © 2006, Crawlability, Inc.
Copyright ©2015 PhoneForums.org